Advies: aanvragen voorlopige aangifte 2018

dec
19
Posted by Mark Ceelen

Het jaar 2018 staat weer voor de deur, goede zakelijke voornemens zoals meer vrije tijd creëren en meer winst maken zijn het gesprek van de dag. De Belastingdienst wil natuurlijk wel een graantje van al die goede voornemens meepikken.

Belasting betalen, we doen het allemaal “graag”, maar liefst niet al te veel in één keer. Graag wijzen wij je op de mogelijkheid om nu al voor het jaar 2018 een voorlopige aanslag aan te vragen.

Maar waarom zou je dat doen?

Door een voorlopige aanslag aan te vragen…

  • Kunnen we je al een aardige indicatie geven van het bedrag dat je aan inkomstenbelasting/premies volksverzekeringen en ZVW over 2018 verschuldigd bent;
  • Mag je de verschuldigde bedragen in termijnen voldoen;
  • Hoef je geen (4%!) rente te betalen over belasting die je na 1 juli 2019 pas betaalt;
  • Krijg je geen onaangename verrassingen meer als het definitieve bedrag aan belastingen wordt berekend, je hebt tenslotte al een flinke portie betaald. Misschien krijg je zelfs geld terug!

Wil jij op je toekomst voorbereid zijn?

Wij kunnen een voorlopige aanslag voor je samenstellen op basis van de informatie die we van je hebben. De kosten voor het berekenen en aanvragen zijn € 49,00 (exclusief BTW).
Je hoeft alleen maar te reageren via deze link (er opent een nieuw e-mailbericht).
Werkt de link niet? Stuur dan een bericht via de contactpagina.

PS. Meer informatie over een voorlopige aanslag? Klik hier om naar onze FAQ pagina te gaan en lees daar meer. Natuurlijk kun je ook persoonlijk bij ons terecht voor meer informatie.

Comments are closed.