Spotlight: Julian Thomas

mei
21
Posted by Mark Ceelen
Het begon met schrijven van liedjes op zolder, voor zichzelf, voor zijn vrouw, voor zijn kinderen… Toen zijn talent niet meer te vangen was in een hok met piano, werd 2004 het jaar waarin je hem voor het eerst in de Top40 kon vinden met zijn single ‘My Friend’. Een betere introductie dan die van Ivo Niehe in 2004 kun je hem eigenlijk niet geven.

Someday, Somehow

Voor de groeiende fanbase is het moment aangebroken dat zij de derde CD kunnen kopen. De eerste single ‘Somehow’ van het nieuwe album ‘Someday’ illustreert het talent dat is verpakt in de persoon die door het leven gaat als Julian Thomas… Vandaag, 21 mei 2016 om 15:30uur, presenteert Julian zijn nieuwe album in De Leerfabriek te Oisterwijk. Ook wij als adviseur zijn trots :-) Degenen die er niet bij zijn kunnen hieronder alvast genieten van de nieuwe single. Laten we er niet meer woorden aan vuil maken, kijk en geniet!

Meer weten van Julian Thomas?

Website: http://julianthomas.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/julian.thoma… Twitter: https://twitter.com/JulianThomas Download on iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/som…

Comments are closed.