Wat wij doen

Grip op je onderneming begint met structuur. Tijdig inzicht in cijfers die helpen je onderneming te sturen zijn van essentieel belang. De omzet, de kosten, maar vooral het resultaat tellen zwaar. Daarnaast wil je weten of het op papier net zo goed gaat met je bedrijf als dat het lijkt op je bankrekening. Administratiekantoor Ceelen helpt je met al deze zaken.

Uit ervaring weet je dat ondernemers razend druk zijn. In de waan van de dag komt het regelmatig voor dat je belangrijke zaken vergeet. Vaak gaat dit over minder leuke zaken zoals het verwerken van de (online) administratie of het bewaken van deadlines. Dat kan later een behoorlijk lastig situatie opleveren. Administratiekantoor Ceelen kan in alle fases van het ondernemerschap helpen om ook dat soort zaken tijdig te regelen.

Natuurlijk zijn wij niet van álle markten thuis; bij complexe fiscale of andere situaties hebben wij een netwerk van adviseurs die wij (na overleg met de klant) kunnen inschakelen voor adviezen. Op deze manier kunnen wij onze klanten volledig ‘bedienen’.

Klik op onderstaande links om alle specifieke zaken te bekijken die wij voor jou of je onderneming kunnen verzorgen.

Comments are closed.