FAQ - Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen van klanten waarop het antwoord heel eenvoudig lijkt, maar herhaaldelijk blijkt dat het toch niet helemaal duidelijk is wat we nu precies bedoelen. Op deze pagina proberen we deze vragen zo eenvoudig mogelijk uit te leggen zodat je het antwoord nog eens kan teruglezen.

Klik hieronder op een categorie om de reeds bestaande FAQ’s te bekijken.

Binnen iMuis is onder andere een rapport met betrekking tot crediteurinformatie beschikbaar. Maak de volgende keuzes in het menu om deze te benaderen. iMuis menu crediteurinformatie Onderstaand scherm wordt zichtbaar. iMuis crediteurinformatie Voor de binnen de administratie beschikbare crediteuren kunnen een aantal inzichten worden gekozen middels de selectiecriteria welke binnen dit rapport beschikbaar zijn (zie kader in onderstaande schermprint). iMuis selecties crediteurinformatie Door in het vlak binnen “Zoek op: Naam” te klikken kan één van de crediteuren worden gezocht. Vergeet daarbij niet op “Zoek”iMuis button debiteurinformatiete klikken om de zoekopdracht te bevestigen. Daarnaast kan in bovenstaand kader ook een keuze worden gemaakt in het soort crediteur dat gepresenteerd dient te worden. Door op het rondje voor “Alle” of “Alleen met openstaand saldo” te klikken, worden alle óf alleen crediteuren met een openstaand saldo gepresenteerd.
Categorie iMuis Online
Vond je deze FAQ nuttig?
Thumbs Up Icon 0
Thumbs Down Icon 0
Hopelijk heb je hierboven gevonden wat je zocht!

Er zullen natuurlijk altijd onbeantwoorde vragen blijven… Als we weten wat jou bezighoudt, kunnen we daar zoveel mogelijk op proberen in te spelen. Stel hieronder een vraag voor, dan kijken we of we die kunnen te beantwoorden!

Zoek een FAQ


Stel zelf een vraag

Welke vraag wordt beantwoord?
Wat moet er worden weergegeven bij jouw vraag?

Comments are closed.