FAQ - Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen van klanten waarop het antwoord heel eenvoudig lijkt, maar herhaaldelijk blijkt dat het toch niet helemaal duidelijk is wat we nu precies bedoelen. Op deze pagina proberen we deze vragen zo eenvoudig mogelijk uit te leggen zodat je het antwoord nog eens kan teruglezen.

Klik hieronder op een categorie om de reeds bestaande FAQ’s te bekijken.

Naast een invoerfunctie kent iMuis ook een rapportagefunctie waardoor de ondernemer meer inzicht kan krijgen in het financiële reilen en zeilen van zijn/haar onderneming. Inzicht wordt onder andere verkregen middels het dashboard. Hierin is actuele informatie te vinden betreffende saldi van de liquide middelen (kas en/of bank), omzet, kosten en het resultaat. iMuis dashboard crop Om deze zichtbaar te krijgen, dient op “Huisje”iMuis huisje te worden geklikt. Deze is links in de taakbalk te vinden. De informatie die het dashboard toont is naar wens aan te passen. Zo kan het boekjaar worden aangepast én voor welke periode(s) informatie is gewenst. Gebruik daartoe de buttons welke in onderstaande schermprint met een zwart kader zijn aangegeven. iMuis dashboard buttons Bijzondere aandacht gaat hierbij uit naar de presentatie van de periodecijfers. Hierbij bestaat de keuze om deze enkelvoudig maar ook cumulatief te tonen. Om dit te wijzigen dient op de button rechtsboven in bovenstaand zwart kader te worden geklikt. Bij de keuze “In periode” iMuis dashboard in periode wordt de enkelvoudige omzet, kosten en resultaat getoond. Bij de keuze “T/m periode” iMuis dashboard tm periode wordt de cumulatieve omzet, kosten en resultaat getoond. Hiervoor wordt ook gekozen bij de presentatie van de jaarcijfers in combinatie met het gewenste boekjaar én periodecijfer “14”.
Categorie iMuis Online
Vond je deze FAQ nuttig?
4
0
Hopelijk heb je hierboven gevonden wat je zocht!

Er zullen natuurlijk altijd onbeantwoorde vragen blijven… Als we weten wat jou bezighoudt, kunnen we daar zoveel mogelijk op proberen in te spelen. Stel hieronder een vraag voor, dan kijken we of we die kunnen te beantwoorden!

Zoek een FAQ


Stel zelf een vraag

Welke vraag wordt beantwoord?
Wat moet er worden weergegeven bij jouw vraag?

Comments are closed.