Vacature administrateur/allround administratief medewerker – UPDATE

jul
03
Posted by Mark Ceelen

UPDATE: de vacature is inmiddels ingevuld!

Administratiekantoor Ceelen vof is een klein familiebedrijf uit Heerlen. Wij verzorgen voor onze zeer gevarieerde klantenkring diverse administratieve diensten. Denk aan het bijhouden van de boekhouding, samenstellen van jaarwerk en aangiften inkomstenbelasting, loonadministratie en het geven van fiscale adviezen, kortom een totaalpakket op maat. Kwaliteit leveren aan (en ontzorgen van) onze klanten staat hierbij voorop. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste: administrateur / allround administratief medewerker (m/v) voor 24 uur per week (bij gebleken geschiktheid kan de werkduur worden uitgebreid)

Functie

Door de verscheidenheid aan klanten en werkzaamheden zijn de werkzaamheden zeer uitgebreid, wij verwachten dat je als administrateur na verloop van tijd al deze werkzaamheden grotendeels zelfstandig kan uitvoeren, je wordt hier natuurlijk in begeleid. Voor diverse klanten zul je de boekhouding bijwerken (debiteuren-/crediteurenadministratie, boeken van bankafschriften enz.). Tevens zal na afloop van het boekjaar een jaarrekening worden opgesteld en de aangifte inkomstenbelasting worden gemaakt.

Je profiel

Je kan zelfstandig problemen oplossen maar overlegt nog liever met een collega om samen tot het beste resultaat te komen; Je hebt affiniteit met cijfers en een natuurlijk gevoel voor orde en overzichtelijkheid; Je hebt goede kennis van het Office pakket en met name Excel; Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal; Je bent leergierig en wil jezelf telkens verbeteren; Je durft te vragen en bent collegiaal; Een HEAO diploma is een pré, ervaring is niet persé noodzakelijk.

Wij bieden

Een moderne werkplek in de wijk Heerlerbaan in Heerlen; Een marktconform salaris; Groeimogelijkheden; En leuke collega’s.

Meer weten en reageren?

Meer informatie over de vacature kan worden ingewonnen bij Mark Ceelen, telefoon 045-5660251. Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie per e-mail naar info@ceelen-vof.nl.

3 Comments