Voorstellen nieuwe medewerkers

mei
13
Posted by Mark Ceelen

Ons kantoor groeit… en daar zijn we trots op!

Jij als gewaardeerde klant of relatie maakt dat allemaal mogelijk, je hebt vertrouwen in ons. Wij van onze kant doen er alles aan dat vertrouwen in stand houden.    Dat is echter niet vanzelfsprekend…. Fred en Philona zijn voor de meesten van jullie het gezicht van Administratiekantoor Ceelen. Zoals velen van jullie weten zijn zij inmiddels op een punt in hun leven gekomen waarop ze langzaam wat meer van het leven mogen gaan genieten. Dat betekent dat ze wat vaker in de camper zullen stappen en ‘met vakantie’ gaan. In een tijd van drukte en groei is het (periodiek) afwezig zijn van hen een mogelijk gevaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij willen er als familiekantoor dan ook alles aan doen om dat vertrouwen over te dragen aan de volgende generatie: Mark. Door de groeiende klantenkring is die generatie echter niet meer als eenling in staat om alle werkzaamheden van een groeiend kantoor alleen uit te voeren. Om voor jou toch de dienstverlening op het niveau te houden dat je gewend bent, hebben wij het afgelopen jaar naar diverse oplossingen gezocht om de wegvallende uren op te vangen. Na een lastig jaar waarin wij moesten verhuizen en te maken kregen met grote drukte die haast niet te verwerken was hebben we de keuze gemaakt om personeel te werven. Het zal je dan ook niet ontgaan zijn dat er af en toe een vreemd gezicht bij ons op kantoor zit of dat je een onbekende stem aan de telefoon hoort. Na diverse ervaringen waar wij niet achter konden staan, hebben wij inmiddels wel ons vertrouwen kunnen stellen in twee gedreven medewerkers: Nathalie en Tigo. Hen willen we graag aan je voorstellen:

NathalieNieuwe medewerkers Tigo en Nathalie

Nathalie heeft ervaring opgedaan bij diverse grotere commerciële organisaties waar zij naast haar taak als directiesecretaresse ook de gehele financiële administratie op haar schouders heeft genomen. Ze is altijd vrolijk en behulpzaam en zal je graag te woord staan als je contact met ons opneemt. Als spin in het web gaat zij een belangrijke taak vervullen binnen ons kantoor, een echte aanwinst!

Tigo

Tigo heeft een deel van zijn ervaring opgedaan bij onze vrienden van de Belastingdienst en daarna jarenlang bij een groot accountantskantoor. Omdat hij niet achter de werkwijze staat van de grote kantoren zocht hij zijn heil bij een klein kantoor. Vriendelijk, eerlijk en gedreven zijn de woorden die hem het best omschrijven, hij is er voor de klant. Met zijn ervaring (en titel) als fiscalist is hij een echte toevoeging voor ons kantoor, nog een echte aanwinst!

Fred en Philona

Fred en Philona verdwijnen natuurlijk niet zomaar van het strijdtoneel, ze zijn tenslotte de hoeksteen van het kantoor. Zij zullen voorlopig nog ruimschoots op de voorgrond aanwezig blijven en contact onderhouden met de klantenkring die ons kantoor heeft grootgebracht. Wel zullen zij meerdere malen per jaar genieten van een welverdiende vakantie.

Mark

Mark is na ruim 3 jaar een bekend gezicht geworden binnen ons kantoor en zal steeds meer op de voorgrond treden als plaatsvervanger van Fred en Philona. Bij vragen is en blijft hij je vertrouwde aanspreekpunt.

3 Comments